Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj Podnikateľský objekt v Jelšovciach

Interné ID: ZR
Ulica: Hlavná
Obec: Jelšovce
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory

Popis nehnuteľnosti

Koval reality Vám ponúkajú na predaj Podnikateľský objekt nachádzajúci sa v obci Jelšovce, len 13 km od Nitry. Objekt je využívaný ako Pohostinstvo s prípravou a výdajom obedov. Ihneď využiteľné na podnikanie.

Pozemok je o rozlohe 1323 m2 a je po celom obvode oplotený.  Zastavaná plocha 372 m2. Na pozemku a nachádza drevený altánok, určený pre zákazníkov pohostinstva.

Inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, žumpa, studňa na pozemku.

Dispozične pozostáva:

- bar, 2x sklad, jedáleň, predsieň WC muži, pisoár, WC muži, predsieň WC ženy, WC ženy, sanitárna miestnosť, vstup pre zásobovanie, umyvárka, kuchyňa, chodba, výlevka, suchý sklad, chodba, miestnosť pre chladničky, miestnosť na umývanie boxov , 2x chodba, šatňa, WC pre personál, 3x sklad, zádverie

- čiastočne podpivničený

Pohostinstvo sa predáva kompletne zariadené: - chladničky, mrazničky, plynové sporáky s rúrami, fritézy, ohrevný pult, výdajný pult, barový pult, regale na potraviny, skrinky, stoly, stoličky, hrnce a príslušenstvo v kuchyni...

Objekt je postavený z pálenej tehly, zateplený polystyrénom, strecha - plechová, nový krov, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom so zásobníkom vody - radiátory,  k dispozícii funkčný komín, okná čiastočne drevené a plastové, podlaha - dlažba, nová elektrina, stierky.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.  

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
1323 m2
Úžitková plocha:
268.7 m2
Zateplený objekt:
áno
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
7
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti