Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Koval & partners ponúka na predaj komerčný pozemok na Kyneku

Ulica: Kynek
Mestská časť: Kynek
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Priemyselná zóna
133 €/m2
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Koval & partners  exkluzívne ponúka na predaj komerčný pozemok v Nitre v katastrálnom územi Kynek. Využitie pozemku podľa územného plánu je na ľahkú výrobu a skladovanie. Pozemok je rovinatý, obdlžníkového tvaru o rozmeroch: šírka 37,65m, dĺžka 98,5m. Pozemok prešiel územno rozhodovacím konaním so súhlasom na výstavbu skladovej haly s administratívou. Má vypracovanú projektovú dokumentáciu na danú výstavbu. Elektrická, vodovodná a plynová prípojka sa nachádza blízko pozemku. Prístup na pozemok je zabezpečený súkromnou cestou, na ktorej má predávajúci spoluvlastnícky podiel.Cena 133 euro za m2.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať.Dohoda na cene možná.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
3708 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
37,65 m
Dĺžka pozemku:
98,5 m
Celková plocha:
3708 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Tomáš Koval, RSc

Ing. Tomáš Koval, RSc

Konateľ spoločnosti.
V realitách pracujem od roku 2010, v realitnej kancelárii mám na starosti i finančné poradenstvo v ktorom pracujem od roku 1999.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti