Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj pozemok v obci Slepčany

Interné ID: ZR
Ulica: Slepčany
Obec: Slepčany
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
102 500 €

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj slnečný, rovinatý, oplotený pozemok o rozlohe 3017 m2. Podľa územného plánu obce je pozemok určený na plochy bývania v rodinných domoch. Šírka pozemku 18,5 m x dĺžka cca 162 m. Na pozemok je privedená prípojka plynu, pred pozemkom sa nachádza elektrina a voda. Prístupová cesta asfaltová.

Občianska vybavenosť: Materská škola, Základná škola, Pošta, Predajňa potravinárskeho tovaru, Pohostinské odbytové stredisko, Predajňa nepotravinárskeho tovaru, Vlaková zastávka, Autobusová zastávka.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
3017 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
3017 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Lucia Bystrická

Lucia Bystrická

Realitný maklér
K realitám ma priviedla kúpa môjho bytu v roku 2015. Orientujem sa hlavne na spokojnosť predávajúcich i kupujúcich. I keď je výber vhodnej nehnuteľnosti niekedy náročný, tak výsledok stojí za to.

  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti