Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom - Veľké Zálužie - Nitra

Ulica: Veľké Zálužie
Obec: Veľké Zálužie
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
1 €
Dohodou

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj prerobený vidiecky 4-izbový rodinný dom v obci Veľké Zálužie, 8 km od Nitry. Plocha domu 122m2. Dom je zateplený, bol postavený z tehly, prešiel rekonštrukciou, bola výmenená strecha, plastové okna, dvere.  Podlaha - dlažba, plavajúca. Kúrenie - plynové gamatky. 

Dom stojí na menšom 2 árovom pozemku, však je tam mesto na parkovanie auta, je možnosť postaviť terasu s posedením, bazen alebo záhradku. 

Dispozícia domu: chodba, priestranná obyvacia izba, z ktorej je vystup na terasu, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta, 3 izby (dve sú priechodné). Výstup na pochôdznu povalu je vonku. 

Tichá ulica, dobrí susedia. Dom má potenciál pre nových majiteľov, aby si dom upravili podľa vlastných predstáv. Obec Veľké Zálužie sa nachádza len 8 km od mesta Nitra a disponuje dobrou občianskou vybavenosťou. 

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
200 m2
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
122 m2
Zastavaná plocha:
122 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Celková plocha:
122 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti