Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok 1213m2 - Zlaté Moravce

Ulica: Prílepy
Mestská časť: Prílepy
Obec: Zlaté Moravce
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
47 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám v na predaj pekný pozemok v meste Zlaté Moravce, mestská časť Prílepy.

Pozemok má rozlohu 1213m2, rozmery cca 85m x 15m. Pozemok je čisty, rovinatý, oplotený z troch strán, nachádza sa v tichej časti mesta mimo hlavnej cesty. Inžinierske siete: elektrika, voda, plyn - na ceste cca 40m, kanalizácia v tejto časti mesta zaiaľ nie je. V územnom pláne mesta pozemok je určený na BV, v LV je evidovaný ako záhrada. Prístupova cesta - zatiaľ neupravená.  

Výhody:  3km - centrum mesta Zlaté Moravce, 5 km - dalnica R1. Pekný výhľad na okolie. Tichá lokalita. Pozemok je vhodný na výstavbu domu alebo ako investícia. 

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1213 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
15 m
Dĺžka pozemku:
85 m
Celková plocha:
1213 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti