Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj priestory nachádzajúce sa Nitre v Rezidencii Tabáň.

Priestor je o rozlohe 55 m2, nachádza sa na prízemí, po dohode možnosť využiť terasu pred vstupom. Siete: elektrina, voda, kanalizácia, optika.

Možnosť využitia: obchodné priestory, kaderníctvo, nechtové štúdio, kvetinárstvo, gastro, ordinácia, kaderníctvo, kancelária...

Vybavenie: klimatizácia, kúrenie spoločné - radiátory, podlahy dlažba, okná hliníkové - farba antracit, žalúzie vnútorné,  kamerový systém, obložkové zárubne. Priestor bol využívaný ako gastro, možnosť odkúpenia so zariadením - DOHODA.

Dispozícia: priestranná miestnosť z prednej strany celá presklená, chodba - slúžila ako prezliekáreň, samostatná toaleta, chodba s umývadlom, technická miestnosť.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
55 m2
Úžitková plocha:
55 m2
Zateplený objekt:
áno
Počet izieb:
1
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti