Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom priestorov v Dolných Krškanoch

Interné ID: ZR
Ulica: Novozámocká ul.
Mestská časť: Dolné Krškany
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
490 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na prenájom kancelársky priestor s 2 parkovacími miestami v objekte dvojpodlažnej polyfunkčnej budovy v Nitre, lokalita Dolné Krškany, Novozámocká ulica, priamo na hlavnom cestnom ťahu Nitra – Nové Zámky.

Celková plocha kancelárie je 65,3 m2, nachádza na na 1/1 poschodí novostavby postavenej v roku 2008. Možnosť dobudovania kuchynského kútu alebo kúpeľne, taktiež možnosť rozdeliť priestor na menšie kancelárie podľa vlastných predstáv. K dispozícii je toaleta nachádzajúca sa v priestoroch budovy na chodbe. 

Priestor na parkovanie je oplotený, vonkajšia brána je ovládaná elektronickým vrátnikom. Budova je monitorovaná kamerovým systémom. Výhodou sú samostatné merače elektriky, vody a vykurovania - meračmi na radiátoroch.
Ak by ste mali záujem vašu firmu lepšie spropagovať je možné označenie Vašej prevádzky na billboarde, táto služba je v cene nájomného.

Ďalšou možnosťou je prenájom plechovej garáže, nachádzajúcej sa už spomínanom areáli v Dolných Krškanoch. Garáž je o rozmere 3x5 m, s osvetlením, vhodná na parkovanie alebo sklad. Cena nájmu garáže 100 eur/mesiac, možnosť prenajatia dvojgaráže 200 eur/mesiac.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
65 m2
Stav:
novostavba
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lucia Bystrická

Lucia Bystrická

Realitný maklér
K realitám ma priviedla kúpa môjho bytu v roku 2015. Orientujem sa hlavne na spokojnosť predávajúcich i kupujúcich. I keď je výber vhodnej nehnuteľnosti niekedy náročný, tak výsledok stojí za to.

  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti