Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj 2 izbový byt nachádzajúci sa v Nitre, časť Staré mesto. Výborná poloha tohto bytu vám ponúka všetku občiansku vybavenosť, blízkosť parku a krásny výhľad na hrad.

Byt je o rozlohe 64 m2, nachádza sa na 3/3 poschodí zatepleného tehlového bytového domu. Dom prešiel rekonštrukciou strechy, nové vchodové dvere, plastové onkná, nové schránky a zvončeky.

Byt je kompletne zrekonštruovaný, v rámci rekonštrukcie bolo vykonané: nová elektrina, nové rozvody vody, stierky, znížené stropy so sadrokartónom, plastové okná, interiérová dvere, plávajúce podlahy, dlažba, sanita, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, nový elektrický kotol atď.

Dispozícia: - priestranná vstupná chodba, samostatná toaleta s umývadlom, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa s jedálňou, priechodná obývačka, spálňa so šatníkom. K bytu prislúcha pivnica cca 10 m2.

Všetky fotky nájdete na kovalreality.sk.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
64 m2
Zastavaná plocha:
64 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
tehla
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
64 m2
Pivnica plocha:
10 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti