Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Stavebný 9á pozemok so starým domom - Šaľa

Ulica: Nádražná
Obec: Šaľa
Okres: Šaľa
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
125 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok so starým domom v meste Šaľa. Pozemok má rozlohu 893m2, z toho 401m2 - zastavaná plocha a nádvorie, 492m2 - záhrada, rozmery pozemku cca 59m x 15m. Na pozemku sú všetky IS - voda, plyn, elektrina, kanalizácia, vŕtaná funkčná studňa a kopaná studňa.  Pozemok je oplotený.

Dom bol postavený v rokoch cca 1930-40 z pálenej a nepalenej tehly, časť domu sa pristavila v 80-tych rokoch z pálenej tehly. Dom je v pôvodnom stáve, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, má 3 izby, kúpeľnu s toaletou, kuchyňu a komoru so vstupom na povalu. Dom má plechovu strechu. Kúrenie - gamatky. 

V prípade, ak nový majiteľ bude chcieť starý dom zbúrať, je možnosť sa dohodnuť na búracie práce s predávajúcim.

Šaľa je okresné mesto, leží na rieke Váh disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Len 25 km od Nitry, 35 km od Trnavy, 28 km od Nových Zámkov.

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
893 m2
Plocha pozemku:
893 m2
Zastavaná plocha:
401 m2
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti