Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj vidiecky dom nachádzajúci sa v obci Bojná, vzdialenosť od Topoľčian 11 km, vzdialenosť od Nitry 40 km, vzdialenosť Piešťan 21 km.

Rodinný dom je postavený na pozemku o rozlohe 1002 m2, šírka cca 10 m x 105 m, oplotený, mierne svahovitý a slnečný. Inžinierske siete: voda, elektrina, žumpa, plyn pred pozemkom.

Starší dom je v obývateľnom stave, postavený z časti z pálenej a nepálenej tehly, okná a vchodové dvere sú drevené, zabezpečené ozdobnými mrežami, podlahy betónové, krov a škridla v pôvodnom stave, kúrenie je zabezpečené krbovými kachľami a šporákom v kuchyni, ohrev vody elektrickými ohrievačmi. Na dome prebehla rekonštrukcia v rámci ktorej bol dom odizolovaný, nové stierky, dlažba, prebehla renovácia zárubní a interiérových dverí, bola dostavaná kúpeľňa s toaletou, špajza a izba.

Dispozične pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpeľne s toaletou, špajze. Na dvore je možnosť využívať terasu a drevený domček na náradie. 

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1002 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
10 m
Dĺžka pozemku:
105 m
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Špajza:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2021
Celková plocha:
1002 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti