Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom na tichej ulici - Šurany - Nové Zámky

Ulica: Šurany
Obec: Šurany
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
147 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 4-izbový rodinný dom v meste Šurany, na tichej ulici v peknej lokalite.

Predtým ako si pozriete fotografie skopirujte si link a pozrite si 3D obhliadku :   momento360.com/e/uc/eb4d08c2d8754fde9764ca869d0239e3?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&display-plan=true 

Plocha domu 132m2.  Dom bol postavený z kvádrov, prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou, bola výmenená strecha.  Kúrenie je plynové ústredné. Dom je celý podpivničený. V súterene sú technické miestnosti, kotolňa, sklad, garáž s montažnou jamou. Dom stojí na rovinatom pozemku 766 m2 s záhradou. V záhrade rastú rodiace ovocné stromy, vinič.

Dispozícia domu: chodba, hala, 3 izby, v jednej izbe je balkón s výhľadom do záhrady, kúpeľňa, samostatná toaleta, kuchyňa so špajzou, v špajze je výstup na povalu a vstup do suterénu. 

Tichá ulica, pekné miesto na prechadzky pri mŕtvom ramene rieky Nitra, dobrí susedia. Dom je kupou voľný, plné funkčný, dálo by sa aj hneď bývať a postupne prerabať.Dom je čisty a suchý vrátane pivnice, priestranný, má veľký potenciál pre nových majiteľov, aby si dom upravili podľa vlastných predstáv. 

Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesto sa nachádza len 10 km od okresného mesta Nové Zámky, 27 km od Nitry, od Bratislavy a Budapešti cca 105 km. Rekreačné stredisko Podhájska - 10 km.

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
132 m2
Úžitková plocha:
132 m2
Plocha pozemku:
766 m2
Zastavaná plocha:
132 m2
Podlahová plocha:
132 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti