Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu - 5-izbový rodinný dom v obci Malý Lapáš, v tichom a kľudnom prostredí, len 6 km od Nitry. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, na rovinatom pozemku s pekným výhľadom na Zobor, Tribeč a okolie. Pozemok má rozlohu 592m2, užitková plocha domu 217m2. Pozemok je oplotený z dvoch stran. 

Dom je postavený z tehly. Okna sú plastové, trojsklo Aluplast. Krov je väzníkový, dá sa spraviť odkladací priestor, betonová strešná krytina Mediterran. Dom je v štadiu "hrubá stavba",  poschodie už má spravený SDK strop.  Dom je napojený na vodu, elektrinu, je optický internet. V obci zatiaľ nie je kanalizácia, planovalo sa postaviť žumpu alebo septik. Súčasťou domu je garáž. Do stavu "holodom" je potrebne este zateplit, spraviť fasadu, podlahove kurenie, potery.

Dispozícia: Prízemie: zádverie, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, špajza, izba, toaleta, technická miestnosť, chodba, schodisko, pračovňa, garáž. 1. poschodie: podesta, chodba, dve detské izby s balkónom, izba s šatnikom a terasou, 2x kúpelňa s toaletou.

Продается просторный 5-комнатный двухэтажный дом в поселке Малый Лапаш - в 6 км от Нитры. Дом стоит на участке 592m2, на тихой улице с красивым видом на горы. Площадь дома 217м2. Дом кирпичный, в состоянии как на фото: требуется утеплить, оформить фасад, сделать теплый пол, стены. Дом подключен к электросети, водопроводу, есть оптический кабель. В поселке пока нет канализации, требуется установить септик. План дома: 1 этаж: коридор, гостиная с кухней, кладовая, гостевай туалет, техническая комната, прачечная, гараж, вход на второй этаж - лестница. 2 этаж: лестница, коридор, две детских комнаты с балконами, спальня с гардеробной комнатой, ванной и террасой, ванная комната.   

Treba vidieť, rada Vám dom ukážem osobne.

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
592 m2
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
18 m
Dĺžka pozemku:
33 m
Úžitková plocha:
217 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Podlahová plocha:
217 m2
Stav:
Vo výstavbe
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
217 m2
Počet balkónov:
2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti