Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Koval reality vám ponúkajú na predaj rodinný dom nachádzajúci v tichom prostredí v obci Vozokany, vzdialenej od Nitry 33 km, od Zlatých Moraviec 8 km.

Rodinný dom je postavený na slnečnom, mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1088 m2, rozmer cca 18 x 61 m. Prístupová cesta asfaltová, možnosť vchádzať na pozemok z dvoch strán.  Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa.

Dom bol postavený cca v roku 1975 z tehly a kvádra, strešná krytina škridla. Na dome bola začatá rekonštrukcia, ktorú je nutné dokončiť. Stavebné povolenie pre rekonštrukciu je v štádiu schvaľovania. Foto vizualizácie je súčasťou inzerátu.

Dispozícia domu: vstupná chodba, tri izby, špajza, kúpeľňa s WC. V rámci rekonštrukcie bola urobená platňa pre obývačku prepojenú s kuchyňou s východom na terasu.  Stavebné povolenie pre rekonštrukciu je v štádiu schvaľovania. Dom je čiastočne podpivničený - tri  miestnosti.

Tichá a kľudná lokalita, príjemní susedia. V blízkosti domu sa nachádza škôlka, potraviny, kultúrny dom, futbalové ihrisko, multifunkčné ihrisko.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
holopriestor
Celková plocha:
1088 m2
Úžitková plocha:
115 m2
Plocha pozemku:
1088 m2
Zastavaná plocha:
115 m2
Počet izieb:
3
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti