Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4-izbový dvojdom, Kynek, Nitra

Interné ID: 043
Ulica: Kynek
Mestská časť: Kynek
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
254 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový dvojdom v stave holodom na Kyneku v Nitre. Rodinný dom sa rozprestiera na pozemku o rozlohe 973 m2, zastavaná plocha domu je 320 m2 z toho polovica domu má 160 m2 úžitkovej plochy a 486 m2 pozemku plus podiel na prístupovej ceste.

Dvojdom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, technickej miestnosti, kúpeľne (predpríprava na vaňu, sprchový kút, dvojumývadlo), kuchyni, špajzi, obývačky, šatníka, 3 samostatných izieb a terasy 25,4 m2.

Dom je postavený z 30 cm tehly, zateplený 15 cm izoláciou, okná sú 3-sklo Salamander. Krov je väzníkový a pochôdzny, škridla BRAMAC. Kúrenie je riešené podlahové. Holodom spĺňa energetickú triedu A1. Predáva sa 3x namaľovaný na bielo s hotovými internetovými rozvodmi, elektrickými, plynovými a rozvodmi vody, kanalizácie (žumpa), plynu, alarmu a kamerovým systémom. Pri predaji budú odovzdané všetky podklady na kolaudáciu (revízne správy, tlakové skúšky, certifikáty od použitých materiálov,...)

Na predaj je polovica domu alebo aj celý.

Polovica sa predáva za 254.000€.

Možnosť dokončenia na kľúč.

3D obhliadku si môžete pozrieť na: https://momento360.com/e/uc/c813ac639b8e4b2692529b41ab322564?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&display-plan=true

V prípade záujmu kontaktujte: Lucia Bystrická, tel. č.: 0908 065 082, mail: bystricka@kovalreality.sk

Ponúkame Vám možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. 

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
973 m2
Úžitková plocha:
160 m2
Plocha pozemku:
486 m2
Zastavaná plocha:
160 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
30 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Lucia Bystrická

Lucia Bystrická

Realitný maklér
K realitám ma priviedla kúpa môjho bytu v roku 2015. Orientujem sa hlavne na spokojnosť predávajúcich i kupujúcich. I keď je výber vhodnej nehnuteľnosti niekedy náročný, tak výsledok stojí za to.

  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti