Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom - Dolný Taráň

Interné ID: ZR
Ulica: Dolný Taráň
Obec: Štefanovičová
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
155 000 €

Popis nehnuteľnosti

Koval reality Vám ponúkajú na predaj rodinným domom nachádzajúci sa v obci Štefanovičová, časť Dolný Taráň. Vzdialenosť od Nitry 18 km, od Mojmíroviec 3 km, od Poľného Kesova 4 km, od Branču 6 km.

Momentálne sa nehnuteľnosť využíva ako farma na chov hospodárskych zvierat. Rodinný dom je neobývaný, v pôvodnom stave. Postavený bol v 50-tych rokoch minulého storočia z pálenej tehly, krov je v dobrom zachovalom stave, okná sú pôvodné drevenné. V časti domu je začatá rekonštrukcia v rámci ktorej prebehlo vybratie drevennej podlahy a škváre, vybúranie priečok, čím vznikol väčší priestor na vytvorenie obývačky s kuchyňou. Je potrebné pokračovať so začatou rekonštrukciou podľa vlastných predstáv. Rodinný dom je celý podpivničený. 

Inžinierske siete: voda, elektrina, žumpa, kopaná studňa

K rodinnému domu prislúcha pozemok o veľkosti 1324 m2, rozmer pozemku cca 26 x 58 m, je slnečný, rovinatý a z časti oplotený.

Tichá lokalita ponúka dokonalé súkromie bez susedov na vidieku.

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov.

Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nutná rekonštrukcia
Celková plocha:
1324 m2
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
1324 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Počet izieb:
3
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
nie
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti