Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárske priestory na prenájom - Nitra - Chrenová a Čermaň

Ulica: Levická
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ priestoru: Administratívne priestory
70 €/m2/rok

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v Nitre v časti Chrenová a Čermaň.

Klimatizovane priestory na ulici Levická, 7 a 7B : dostupná sú priestory 20m2,40 m2, 60m2 a 80m2. Nezariadené. Cena 80Eur/m2/rok bez DPH/rok + energie.

Klimatizovane priestory na ulici Tehelná 5A: Kancelárie 290m2, jedná sa o celé poschodie, 9x kancelária, zasadačka, kuchyňa, parkovanie. Nezariadené. Cena 75Eur/m2/rok bez DPH/rok + energie. Minimálna plocha na prenájom - polovica 150m2.

Prvý mesiac sa platí 1 x nájomne plus 2 x depozit. Voľne hneď.

Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, obsadenosti priestorov Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. 0907757247, e-mail: stepanova@kovalreality.sk

V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
290 m2
Úžitková plocha:
290 m2
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Nataliya Stepanova

Mgr. Nataliya Stepanova

Realitný maklér

  • Pусский
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti