Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na prenájom kancelárie od 10m2 do 35m2, Fraňa Mojtu, Nitra

Interné ID: 004a
Ulica: Fraňa Mojtu
Mestská časť: Staré Mesto
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ priestoru: Administratívne priestory
8 €/m2/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v Nitre. Nachádzajú sa na prízemí, 1. a 2. poschodí na ulici Fraňa Mojtu, neďaleko pešej zóny. Kancelárie sú vo veľkostiach od 10m2 do 35m2, niektoré sú aj priechodné, pritom každá má aj svoj vlastný vstup. Všetky sú čerstvo zrekonštruované (plastové okná, plávajúce podlahy, internetové pripojenie, čerstvo vymaľované). Cena prenájmu je 8€/m2/mesiac (bez DPH) plus energie. Požaduje sa aj depozit.

Pri najmenšej kancelárii s rozlohou 10 m2 je nájom aj s energiami 113€/mesiac bez DPH, za 29m2 je cena 319€/mesiac bez DPH.

V prípade záujmu o obhliadku, či bližšie informácie kontaktujte: Lucia Bystrická, tel. č.: 0908 065 082, mail: bystricka@kovalreality.sk

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE, ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
20 m2
Úžitková plocha:
20 m2
Klimatizácia:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Lucia Bystrická

Lucia Bystrická

Realitný maklér
K realitám ma priviedla kúpa môjho bytu v roku 2015. Orientujem sa hlavne na spokojnosť predávajúcich i kupujúcich. I keď je výber vhodnej nehnuteľnosti niekedy náročný, tak výsledok stojí za to.

  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti